fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

CapaLab programok 16-21 éves kreatív fiataloknak

az ifjabb korosztályt célozzák a Capa Központ legújabb programjai

2018. szeptember 28. - fotoinfo

capalabs-capakozpont.pngA Capa Központ CapaLab néven új programokat hirdet a 16-21 éves korosztály kreatív tagjainak. Két perces bemutatkozó videókkal lehet jelentkezni október 1-ig.

Capa Központ weboldalán ezt írják a programról:


Jelentkezz a CapaLab első sprintjére!

 
Ha sokat fotózol, videózol, ismered és aktívan használod a közösségi médiát és szívesen gondolkodnál közösen új lehetőségekről akkor jelentkezz egy 2 perces videóval, amiben megmutatod magad.

 

A CapaLab programok célja, hogy 16-21 éves vizuális kommunikáció iránt érdeklődő fiatalok bevonásával pár hetes ötletelési sprinteket szervezzen, aminek keretében a képi kommunikáció megújítási lehetőségeiről, az alkalmazott technológiák és rendszerek újszerű kiaknázásáról gondolkodunk. A program elsősorban a fotó/videó és képzőművészet területéről érkező érdeklődőket várja, de nyitott bárki más felé. 

A négy-hat alkalmat magában foglaló sprintek alatt a programba felvételt nyert fiatalok segítséget kapnak ötleteik pontos definiálásához, víziójuk megvalósítható megfogalmazásához és a prototípus elkészítéséhez. A programot prezentáció zárja le.

A CapaLab jelentkezéshez nem ötleteket várunk, hanem olyan 2 perces vieókat amiben bemutatod magad, illetve azokat a munkáidat amire büszke vagy. Kérünk, hogy a videót töltsd fel egy tetszőleges videómegosztó oldalra és a linket küld el a capalabs@capacenter.hu címre. Az e-mail tárgyában kérünk, hogy tüntesd fel teljes nevedet.

Kiválasztás

A videók kiértékelése után az első CapaLab sprintre, ami 2018 őszén kerül megrendezésre egymást követő négy héten át 1-1 hétköznap délután, közösen egyeztetett időben, 6-8 fiatalt választunk ki a jelentkezők közül. 

Jelentkezési határidő: 2018. október 1.

Forrás: Capa Központ

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr9414269447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása