fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós és alanya - beszélgetés Bielik Istvánnal és Zsanettel

a Capa Központ újabb beszélgetést szervez a Magyar Sajtófotó Kiállítás kapcsán

2018. április 29. - fotoinfo

jeanette-fotobielikistvan.jpg2018. május 2-án, szerdán, 17.30 órától Bielik István fotográfus beszél az En femme Zsanett című sorozatának alanyával, Zsanett-tel. Moderátor: Bánkuti András

Esemény: Fotós és alanya: Bielik István + Zsanett
Időpont:
 2018. május 2-án (szerda) 17.30
Helyszín: Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ
Cím: 1065 Budapest, Nagymező utca 8.
Belépő: Az eseményen való részvétel ingyenes.

„Attila negyvenéves, rendszerető, precíz, tájékozott ember. Aktívan kiveszi a részét tízéves fia neveléséből, kedves, odafigyel másokra. Mérnökként dolgozik, adót fizet, a társadalom hasznos tagja. Olyan, mint bármelyik férfi a környezetünkben. Kivéve, hogy Attila transzvesztita. Több mint húsz éve időről időre női ruhába bújik, hogy parókában, igéző sminkben, speciális mellprotézissel és alakformálókkal, valamint magassarkúban juttassa kifejezésre másik énjét, Zsanettet. A huszonegyedik században még mindig a másság – legyen az szexuális orientációt, nemi identitást vagy fizikai állapotot érintő – számít a kirekesztés egyik legfőbb okának. Ennek pedig a tájékozatlanság az egyik legfőbb oka.” (Bielik István)

A 36. Magyar Sajtófotó Kiállítás a Budapesti Tavaszi Fesztivállal közös program. 

Forrás: Capa Központ
Fotó: Bielik István

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8213879218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása