fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

A Capa Központ kint van a Szigeten is

érdekes programokkal várják a Szigetlakókat

2018. augusztus 09. - fotoinfo

capa_sziget18.jpgA Robert Capa Kortárs Fotográfiai Közpint immár ötödik alkalommal vesz részt a Sziget Fesztiválon. Ezúttal is érdekes programokkal várják a látogatókat.

Elég közel vagy? Rajzoljuk meg közösen a Sziget Fesztivál #WomenofSziget portréfalát: a Capa Központ Garry Winogrand: Women Are Beautiful című kiállításához kapcsolódóan fotófalat építünk a női Szigetlakók portréiból. Vándorfotósunkkal a Sziget bármely pontján, a Múzeumi Negyedben pedig sátorinstallációnkban idézd meg a történelem forradalmi nőalakjait, készíttesd el a fotódat és hagyj üzenetet a jövőnek a te saját forradalmi tettedről!

A Capa Központ sátra a Múzeumi Negyedben a Sziget Fesztivál teljes ideje alatt, 2018. augusztus 8. és 14. között mindennap 13 és 20 óra között nyitva áll. Köszönjük a Canon támogatását. 

Látogass el a Capa Központba érvényes (csuklón lévő, sértetlen) Szigetes karszalaggal és 2018 augusztusában féláron tekintheted meg a Capa Központ kiállításait!

Forrás: Capa Központ

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5114172059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása