fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Nagyszabású teleobjektív próbálgatás a fővárosban

kipróbálhatók a Sigma nagyeteléi, csak ne rossz helyre menj!

2018. április 27. - fotoinfo

sigma-kiprobalas-valtozas.jpgEredetileg a Citadellán tartották volna, de a rendezvény a Várba költözött. Itt jönnek a legfrissebb részletek.

Eredetileg a Citadellára hirdették meg a szervezők, azonban a helyszínt nem sikerült leszervezni az illetékesekkel, ezért az utolsó pillanatban kénytelenek voltak máshova vinni a rendezvényt. Az élmény azonban garantált mindazoknak, akik mégis ellátogatnak a rendezvényre.

sigma-kiprobalas-valtozas-ujhelyszin-budaivar.jpgSzervezők: Sigma és Manfrotto Magyarország
Helyszín:
Virgin Mary Statue - Buda Castle Wall
Link a térképhez: https://goo.gl/maps/7sybZ1sLuhQ2

Feljutás: Várkert Bazár, jobbra mozgólépcsőn fel, 10m egyenesen, be a lifthez, onnan 2. em., és már fent is vagytok a Mária szobornál!

Az ország első Touch & Try Outdoor eseménye a Sigma 500mm F4 DG OS HSM (S) objektív tesztelésére. (Az 500mm csak Canon bajonettel érhető el!) Gyere ki velünk a főváros legjobb panoráma helyszínére, hogy kék-órában (és persze előtte-utána is) kipróbálhasd a legnagyobb objektívjeinket! A tesztelhető teléinkhez profi állványokat biztosít a Manfrotto Magyarország, Ők is jelen lesznek az eseményen, mint társrendezők, így aki állványokat szeretne tesztelni, Őket is szeretettel várjuk! Természetesen nem csak egy db objektív lesz a helyszínen, visszük a többi telénket is, melyeket szintén ki lehet próbálni. 150-600 (C), 150-600 (S), 120-300 (S), 100-400mm (C) Canon és Nikon bajonetten is, MC-11 adapterrel igény szerint a Sony-E felhasználóknak. Telekonverter is lesz! :) Egyéni kéréseket kérjük kommentben megírni, igyekszünk teljesíteni.

Forrás: Az esemény Facebook oldala

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5713874222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása