fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Január 22-ig meghosszabbították az Év Természetfotósa kiállítást

tovább látogatható a rangos fotókiállítás

2018. január 12. - fotoinfo

evtermeszetfotosa_2017-photomatebence.jpgA nagy érdeklődésre tekintettel 2018. január 22-ig meghosszabbították az eredetileg csak az óév végéig tervezett Év Természetfotósa kiállítást. Ha még nem láttad, itt az ideje elmenni, hogy megnézd!

Hazánk legrangosabb természetfotós pályázatát és kiállítását immár huszonötödik alkalommal rendezte meg – közösen támogatóival – a nemzetközi porondon is elismert magyarországi természetfotósokat tömörítő naturArt.
 
A legrangosabb szakmai elismerést, Az Év Természetfotósa kitüntető címet az a fotós nyeri el, aki a pályázaton a legkiemelkedőbb kollekcióval szerepel. A zsűri összesen mintegy 3000 képből válogatott, és az értékes, komoly szakmai elismerést jelentő díjakért az utolsó fordulóban 125 mű versengett. A díjakat 2017. november 7-én adták át a Magyar Természettudományi Múzeumban, ahol egyúttal megnyitották a pályázat legjobb képeiből rendezett kiállítást.
 
A kiállítás december 30 helyett január 22-ig tekinthető meg.

Helszín: Természettudományi Múzeum
Cím: 1083 Budapest, Ludovika tér 2-6.

Belépődíjak: 
Felnőtt: 800 Ft
6-26 év között: 400 Ft
62-70 év között: 400 Ft
 
A belépőjeggyel az Aranyba foglalt természet című kiállítás is megtekinthető. 
A kiállítás bármely egyéb megváltott belépőjeggyel (kivéve a Dinókert belépőjét) megtekinthető.

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr3413566705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása