fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Ezek voltak a 2017-es év legjobb képei?

ahány ház, annyi ízlés és vélemény, de itt megtalálhatod mindet!

2018. január 05. - fotoinfo

yearinpictures2017-cover-photosaumyakhandelwalreuters.jpgVölgyi Attila fotóriporter blogján minden évben közzéteszi az év legjobb képeiből készült válogatásokat. Többszáz válogatást gyűjt össze minden évben, hogy összeállításával bemutassa melyik fotószerkesztőségben hogyan látják az adott év fotótermését.

Persze az ilyen gyűjtésekben sok az átfedés, hiszen sok médiatermék dolgozik ugyanazon fotósok és ügynökségek képeivel. Ugyanakkor igazán ritka gyöngyszemeket is fel lehet lelni a kínálatban, amik nem biztos, hogy  amúgy is a szemünk elé kerültek volna. Úgyhogy érdemes átlapozni az oldalon megjelent összes linket, sőt ha győzöd idővel és energiával, akkor még a korábbi évek termései közt is érdemes mazsolázni.

Folytasd itt a böngészést: 

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8213552013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása