fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Ezüst hajjal arany korban – fotópályázat

2017. szeptember 28. - fotoinfo

 

 

ezust-hajjal-arany-korban-fotopalyazat-2017-cover.jpgA pályázat célja az időskor sajátos szépségének szemléltetése az alkotó egyéni perspektívájából.

 


A pályázaton amatőr és hivatásos fotósok egyaránt részt vehetnek. Minden pályázó három fotót küldhet be október 8-ig, az office@caritas-sm.ro e-mail címre.
A beküldött fotók a Caritas Facebook-oldalán lesznek megtekinthetők, valamint kiállítás keretében, az Idősek Világnapja alkalmából, október 12-én, a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet által a szatmárnémeti Rotary Klub támogatásával megszervezett ünnepi esemény helyszínén.

Részvételi szabályzat

Szervező: a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet
Pályázók: amatőr és hivatásos fényképészek egyaránt
A pályázat időtartama: szeptember 23 – október 8., 20 óra.

A fotópályázaton való részvétel feltételei:
1. Minden pályázó 3 darab fényképfelvételt küldhet be.
2. A képek kizárólag saját munkák lehetnek. Nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek.
3. A képeket az office@caritas-sm.ro e-mail címre lehet beküldeni 2017. október 8., 20 óráig.
4. A jelentkezési e-mailben a pályázó fel kell, hogy tüntesse a következő adatokat: név, születési év, lakcím, telefonszám, valamint a fotó(k)ra vonatkozó adatokat: a kép címe, továbbá, hol és mikor készült a kép.
5. A pályázatra való jeletkezésével a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet Facebook-oldalán, valamint honlapján a nevét és az általa készített fotót, promóciós honlapjain, kiadványaiban, vagy a szervezet tagjainak honlapján, kiadványában közzétegye. A pályázó kitölti és aláírja az erre vonatkozó hivatalos nyilatkozatot (Declaratie legat de proiect de fotografii 2017), és jelentkezéskor szkennelt vagy lefényképezett változatban csatolja azt az e-mailhez. A nyilatkozat eredeti példányát, amennyiben a Szervező igényli, eljuttatja a Caritas központi irodájának címére (440061 Szatmárnémeti, Lükő Béla utca 15. szám).

A pályaművekre vonatkozó követelmények:
1. A fotók témája a pályázatban meghatározott témának kell lennie (az időskor sajátos szépsége).
2. Erőszakos, provokáló, illetlen vagy politikai témájú fotókkal pályázók automatikusan kizárásra kerülnek a pályázatból.
4. A képeket .jpg formátumban várjuk
5. Beküldéskor az e-mail tárgyához kérjük beírni: „Caritas  fotópályázat”
6. A feltöltött kép fájlneve egyezzen meg a kép címével – helyszín és dátum nélkül (ékezetek nélkül)
7. A kép rövidebbik oldala nem lehet kisebb, mint 1600 pixel, a pontsűrűség pedig 300 DPI.
8. A képekhez az e-mailes beküldéskor rövid leírás vagy képaláírás küldhető, de nem kötelező.
9. A pályamunkákat a We transfer (ingyenes nagyfájl küldő szolgáltatás) segítségével küldhetik be. Egyéb fájlküldő rendszeren keresztül a fotókat nem áll módunkban letölteni.
10. A képek digitális feldolgozásánál csak alapvető képjavítások megengedettek: fényerő, kontraszt, színegyensúly, színezet/telítettség. Nem megengedett: nagyobb módosítások, illetve képelemek eltávolítása és hozzáadása.
11. A képen nem szerepelhet olyan elem, amely a fotós kilétére utal (név, vízjel, logo stb.).

A pályaművek elbírálása:
A pályaművek a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet Facebook-oldalán jelennek meg, ahol azokat bármely Facebook felhasználó értékelheti a 2017. szeptember 25. és október 9. 18 óra közötti időszakban. A beküldött pályamunkákat zsűri is értékeli majd. A zsűri által legjobbnak ítélt két fotó készítőjét díjazzuk. A Facebookon legtöbb kedvelést kapott fotó készítője közönségdíjban részesül.

A pályaművek elbírálásának eredménye:
1. Az eredményhirdetésre október 11-én kerül sor.
2. A 3 nyertes fotó készítője díját október 12-én, a szatmárnémeti Piramida rendezvényteremben (Botizului út 49. szám) veheti át az Idősek Világnapja alkalmából szervezett ünnepség keretében.
3. A díjazott tudomásul veszi továbbá, hogy a díj átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi az adott fotópályázathoz kapcsolódó felhasználásához.
4. Díjak:
I. díj: többfunkciós lézernyomtató
II. díj: smartwatch
Közönségdíj: smartwatch

Egyéb tudnivalók:
1. A pályázó a jelentkezésével automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatban szereplő feltételeket.
2. A pályázó tudomásul veszi, hogy a pályaművek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Adatkezelés:
1. A pályázattal kapcsolatos adatfeldolgozást a szervező végzi.
2. A pályázó a fotópályázaton történő részvétellel, kifejezett és feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy neve, nyilvánosságra kerüljön.
3. A szervező a pályázó személyes adatait illetéktelenül harmadik személy részére tovább nem adja.
4. A játékot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli a Facebook, illetve nincs köze a játékhoz. A Facebook mentesítve van minden felelősség alól a játékban résztvevőkkel szemben.

A pályázat hivatalos oldala

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr3113339497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása