fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Családi nap a Mai Manó Házban

2017. november 03. - fotoinfo

 

 

chicagoland-vivianmaier.jpgVivian Maier, a dada és fényképész történetét meseszerű elbeszélésben hallhatják a gyerekek. A fotókon keresztül tapasztalhatják meg kicsik és nagyok egyaránt, a valóságot, a képzeletet és az emberi érzelmeket. Mit mesél a kép? Mit mondanak a szereplők? A kontaktképek adják majd a sablont, amire a gyerekek saját maguk önarcképeit készíthetik el kollázsként.

 

Ajánlott korosztály: 6-8 éves kortól.
Időpont: 2017. november 18., szombat, 11-16h
Helyszín: Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház
Cím: 1065 Budapest-Terézváros, Nagymező utca 20.

A foglalkozást Somogyi-Rohonczy Zsófia, művészettörténész, művészetközvetítő szakember és Molnár Krisztina, etnográfus, múzeumpedagógus tartják.

A családi programra kedvezményes családi jegy váltható 3000 Ft-ért. A felnőtt jegy 1500 Ft, míg a diák/nyugdíjas jegy 700 Ft.

Regisztráció: A program regisztrációhoz kötött és csak megfelelő számú jelentkező esetén indul. Jelentkezni a pal.pentelenyi@maimano.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet 2017. november 13-ig.

További információ a Mai Manó Ház oldalán

Fotó: Vivian Maier: Chicagoland, d.n. © Vivian Maier/Maloof Collection, Courtesy Howard Greenberg Gallery, New York.

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7113339463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása