fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Capa-járat 2017 Pozsony: Szakmai utazás a Capa Központ szervezésében

2017. október 25. - fotoinfo

 

 

capacenter.jpgA Capa Központ elkötelezett a magyar fotográfia lehetőségeinek fejlesztése, a nemzetközi kapcsolatok bővítése, frissítése mellett, ezért 2017-ben is szakmai utat hirdet a Pozsonyi Fotóhónap eseményein való részvételre.
Az egynapos pozsonyi Capa-járat dátuma: 2017. november 3., péntek

 

A buszos Capa-járat reggel indul, és az esti órákban tér vissza Budapestre. A Capa Központ kizárólag a Pozsonyba való ki- és hazautazást biztosítja a jelentkezők számára ingyenesen. A kiutazók – a jelentkezők számától függően –  önállóan vásárolhatnak kedvezményesen fesztiválbérletet.

(A busz felelősségbiztosítással rendelkezik. Az EU-ban érvényes utas- és poggyászbiztosításról a jelentkezőnek kell gondoskodnia.)

A Pozsonyi Fotóhónapon látható kiállításokról bővebben ide kattintva, a Fotóhónappal párhuzamosan zajló OFF_Festival programjairól ide kattintva olvashat többet. A Pozsonyi Fotóhónap programja keretében többek között Elek Judit Katalin kiállításának a megtekintésére is lehetőség nyílik (a kiállítás szervezője a Mai Manó Ház, kurátor: Csizek Gabriella).

A pozsonyi Capa-járaton való részvételhez előzetes regisztrációt kérünk az  orsolya.huszar@capacenter.hu  e-mail címre 2017. október 29-én éjfélig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya a „Capa-járat Pozsony 2017” legyen.

A Capa-járat utaslistáját jelentkezési sorrend alapján állítjuk össze, előnyben részesítjük a szakmabeli jelentkezőket.

A résztvevőktől az utazást követően egy, a Capa Központ által összeállított kérdőív kitöltését kérjük.

A regisztrációhoz kérjük:

  • a jelentkező nevét, elérhetőségét (e-mail, mobiltelefon stb.)
  • szakmai életrajzot (max. 1 oldal)

További részletek a Capa Központ weboldalán.

 

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8113339469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása