fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Finisszázs – Bartis Attila és Petrányi Zsolt közös tárlatvezetése

kiállítás záró tárlatvezetés a Mai Manó Házban

2018. május 12. - fotoinfo

bartisattila-kiallitas-maimanohaz.jpgA Magyar Fotográfusok Háza – Mai Manó Ház tisztelettel meghívja Önt és barátait Bartis Attila: A szigeteken című kiállításának záróeseményére, melynek időpontja 2018. május 13., vasárnap 16:00 óra

Bartis Attila és Petrányi Zsolt közös tárlatvezetésén nem pusztán művész és kurátor beszélget egymással. Kapcsolatuk egy hosszú barátság története, mely a közös tárlatvezetés hangulatában is visszaköszön majd. Mindketten szeretnek a fotográfiáról beszélni, nem mellékesen: mindketten jártak az Egyenlítő túloldalán, a világnak azon a táján, ahol Bartis Attila Mai Manó Házban látható képeinek egy része készült. Hogy van-e ennek bármifajta jelentősége, az is kiderül A szigeteken záróeseményén.

Bartis Attila A szigeten című kiállítása a Deák Erika Galéria és a Magyar Fotóművészek Szövetsége / Association of Hungarian Photographers közreműködésével jött létre.

A tárlatvezetésen a kiállításra váltott belépőjeggyel lehet részt venni.

A kiállítás kurátora: Petrányi Zsolt művészettörténész

Helyszín: Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház
Cím: 1065 Budapest-Terézváros, Nagymező utca 20.

A kiállításról bővebben korábban már írtunk.

Forrás: Mai Manó Ház

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr6813908614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása