fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Jönnek az év lefotósabb napjai, közeleg a PhotoExpo

2017. október 18. - fotoinfo

 

 

photoexpo2017-szakmai-kiallitas-vasar-millenaris.jpgIdén újra megrendezik a Millenárison a PhotoExpo-t! November első hétvégéjén idén ismét összegyűlnek a hazai fotós közösség tagjai. Az év legfotósabb napjain kipróbálhatják a fotós piac aktuális újdonságait, megismerhetik a legújabb szakmai és technológiai trendeket, és új ismeretekkel bővíthetik a tudásukat. A fotózással még csak most ismerkedők, valamint a fotózást még csak érdeklődve szemlélők első kézből kaphatnak hozzáértő válaszokat a kiállítóktól és a fotózásokat vezető gyakorlott szakemberektől. A korábbi évekhez hasonlónan a rendezvényre kilátogatók most is több fotózási helyszínen tehetik majd próbára a kiválasztott eszközök tudását és a saját képességeiket is.

 

A kiállítók között valamennyi fényképezőgép gyártó (Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Sony) és a hazai márkaképviselettekl rendelkező objektív gyártó (Sigma, Tamron) is komoly standdal készül. Idén is kipróbálhatóak lesznek a legújabb, legötletesebb kiegészítők, amelyek segítségével nem csak sokkal könnyebb és egyszerűbb, de jóval hatékonyabb is lehet a munka. Ha vakukra, lámpákra, táskákra, állványokra, nyomtatókra, monitorokra vagy komplett adattárolási rendszerekre vadászol, akkor mindenképpen éremes eljönnöd, mert a legtöbb kiállító speciális kedvezményekkel is készül most az eseményre.

Folyamatosan frissülő részletek a rendezvény weboldalán olvashatók. A jegyértékesítés hamarosan indul!

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr1813339473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása