fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Az Év Budafok-Tétényi Természetfotósa 2017

2017. szeptember 02. - fotoinfo

 

 

az_ev_budafok-tetenyi_termeszetfotosa_2017.jpg

A Klauzál Gábor Budafok-Tétény Művelődési Központ nyilvános fotópályázatot hirdet Az Év Budafok-Tétényi Természetfotósa 2017 címmel.

 

A pályázat nyilvános, arra hivatásos és amatőr fotósok egyénileg nevezhetnek a www.klauzalhaz.hu honlap http://klauzalhaz.hu/fotopalyazat linkjén.

A pályázat fő támogatója a Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzata és a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ.

PÁLYÁZAT CÉLJA

Kiíró szeretné a XXII. kerület természeti szépségeinek bemutatását az itt élő, vagy a kerületünkért rajongó amatőr és profi fotósok segítségével. Ennek megvalósítása érdekében Kiíró a beérkezett pályaművekből több szinten zajló bíráló bizottsági válogatás és sorrendbe állítást követően kiállítást rendez és a három legjobb pályamunkát ünnepélyes keretek között díjazásban részesíti.

Pályázat témája:

A XXII. kerületben a természeti értékek és az épített környezet kapcsolatának bemutatása. A benyújtásra kerülő alkotásokkal szemben követelmény, hogy a felvételek kerületünkben készüljenek és amit ábrázolnak, az a természetes környezetében legyen, azaz a beküldött felvételek természetes körülmények között készüljenek, hiteles mondanivalót tükrözzenek és etikai szempontból ne legyenek kifogásolhatóak.

Ennek igazolására a nevezés, mint nyilatkozat szolgál. Amennyiben a zsűrizés során aggály merül fel a pályázatra küldött képekkel kapcsolatban, a kiíró felhívja a szerző figyelmét a felmerült bizonytalanságokra okot adó kérdések megadott határidőre írásban történő tisztázására, és ennek ismeretében a zsűri javaslata alapján dönt az aggályos képek és a pályázó további sorsáról.

Ha a megszabott határidőig nem érkezik válasz a pályázótól a feltett kérdésekre, illetve a pályázó nem biztosítja a zsűri számára a felmerült kérdések megnyugtató tisztázását szolgáló felvételi anyagokat, akkor a kiíró kizárja az aggályos képeket a versenyből.

 

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7913339519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása