fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

MULTIKULTI - avagy a kultúrák találkozása Magyarországon fotópályázat

2017. augusztus 30. - fotoinfo

 

 

multikulti.png

Pályázatunk célja, hogy fotósszemmel mutassuk meg a minket körülvevő kultúrák mindennapjait. Rengeteg féle ember mozog, szórakozik, sétál, beszélget, sportol, kulturálódik, vagy egyszerűen csak végzi a mindennapi teendőit körülöttünk. Most Te is segíthetsz, hogy jobban megismerjük őket! Küldj képet pályázatunkra, mutassuk meg együtt a kulturális sokszínűséget!

 

A nevezés díja 2000 Ft, melyet a Nyelvparádé Joker utalvány tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy amellett, hogy a beküldött képeddel esélyt kapsz arra, hogy számos nyeremény a Tiéd lehessen, utalványoddal a Nyelvparádé teljes ideje alatt rengeteg kedvezményt is kihasználhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni a fotópályázatra, tölts ki az alábbi jelentkezési űrlapot, mi pedig e-mailben értesítünk a további teendőkről, részletekről. Szeretnék több infót a Jokerről!

A pályaművek leadási határideje szeptember 5. kedd.

Élő facebook közvetítés a a fotópályázat eredményhirdetéséről - szeptember 9. 10:30
A zsűri elnöke, Bóka Attila "Morten", valamint a Nextfoto további munkatársai a Középsuli sorozat egyik szereplőjével kiegészülve élőben zsűrizi a pályamunkákat. Ha még nem érnél ki a helyszínre, facebook oldalunkon keresztül élőben követheted az eseményeket!

Díjaink:

  • 50 000 Forint értékű haladó fotótanfolyam a Nextfoto jóvoltából
  • Páros portfólió fotózás a Nextfoto jóvoltából
  • Részvétel egy általad választott fotós workshopon a Nextfoto jóvoltából
  • 4 hetes nyelvtanfolyam Valenciában a NovaExperience felajánlásával

A fotópályázat szakmai támogatója a Nextfoto.
  A piacvezető, és egyben egyetlen Országos fotós iskola! Profi fotósokból álló cég 2009-ben nyitotta első stúdióját Budapesten, ahol a fotózás mellett oktatással is foglalkoznak, valamint stúdió bérbe adással. Küldetésüknek tartják, hogy diákjaik a tanfolyamok elvégzése után is fejleszthessék tudásukat és gyakorolhassák a képalkotást, ezért egy valóságos fotósközösséget hoztak létre, valamint táborokkal és fotótúrákkal is színesítik tevékenységüket.
Ahogyan ők mondják: „Tapasztalat, profizmus, minőség, vendégszeretet és nem utolsó sorban hitelesség – ez a Nextfoto.”

Pályázati szabályzat:

  • fejenként 1 db fénykép küldhető be (JPG formátumban)
  • az alkotás mérete maximum 1024x768 pixel
  • a fotó (file) mérete maximum 1 Mb- lehet
  • a fényképen csak minőségjavítást lehet eszközölni, de digitális manipulációt nem! Tehát a nyers fotónak tartalmilag ugyanazokat az alkotóelemeket kell magukon hordozniuk mint a pályázatra beküldött fotóé. Ha a zsűriben kétségek merülnek fel akkor jogában áll bekéretni az eredeti (nyers) fotót is
  • a pályázat nyitott, azon foglalkozástól, életkortól,és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet, kivéve a zsűri tagjai és a szervezők!
  • a szerzők a kép beadásával tudomásul veszik a pályázati feltételeket
  • a zsűri döntése végleges, és nem vitatható

 

Részletek: https://nyelvparade.hu/fotopalyazat

--
Tetszett?
Kövess minket ITT vagy a facebookon! #fotofurkesz @fotofurkesz
--

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5513339527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása