fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

A NYÁR FOTÓJA - a Füzet magazin fotópályázata

2017. augusztus 30. - fotoinfo

 

 

a-nyar-fotoja-a-fuzet-magazin_-fotopalyazata.JPG

A Füzet online magazin felhívása amatőr fotósok részére a Füzet Nyári fotója cím elnyerésére.

A pályázat részletei

Az a Füzet életvezetési és művészeti online magazin keresi a legeredetibb, hamisítatlan nyári hangulatát árasztó, művészeti értékkel bíró fotóját. A pályázat kiírója értékeli az eredeti témákat, ötleteket, a különleges technikai megoldásokat, de a klasszikus módon készült, letisztult, mélyebb tartalmú képeket ugyanolyan örömmel fogadja. A hagyományos munkáktól a képszerkesztő programok használatáig, minden típusú alkotásokkal lehet pályázni a Füzet Nyári fotója címre.

A nyár fotójának témájára vonatkozó megkötés nincs!

A beadott pályamű készítésének időpontja 2017. június 15. – 2017. szeptember 10. között lehet.

 

További feltételek:

Pályázni 14 éves (betöltött) kortól lehet. A pályázónak rendelkezni kell az eredeti kamerafile-lal (RAW vagy JPG), ami tanúsítja, hogy a pályázó maga készítette a pályaművet. Csak olyan olyan fotóval lehet pályázni, amit még nem publikáltak. Alkotónként legfeljebb 1 kép küldhető be. Pályázati művek leadási határideje: 2017. szeptember 15. Pályázati művek leadási módja: Emailen: info@afuzet.hu

Nevezési díj nincs.

Technikai paraméterek, megkötések:
A pályázatra kizárólag digitális módon lehet pályázni! A beküldött fotók felbontása, fekvő tájolás esetén minimum 1600 pixeles, álló tájolás esetén minimum 1200 pixeles legyen! A digitális képet egy címmel ellátva és az alkotó nevével jelölve kérjük a megadott email címre elküldeni (pl.: Lány aranykalásszal_Nagy József). A galériánkba is így fog szerepelni a kép weboldalunkon és Facebook oldalunkon.

Díjazás:

I. díj: A fődíj egy 2 fő részére szóló, 3 nap/2 éjszaka élménygyűjtés félpanziós ellátással a zalacsányi Batthyány Kastélyszállóban, ingyenes wellnesshasználattal és szervezett programlehetőségekkel. A nyeremény (voucher) beváltható az elő vagy utószezonban, a kiemelt napok kivételével előzetes egyeztetés alapján.

Web: http://wellnesskastely.hu

II. díj: Egy 50.000 Ft értékű utalvány a Rejuvena Szépségszalon felajánlásával szolgáltatásainak igénybevételére (arc- és testkezelés).

Web: http://rejuvena.hu/

III. Díj: Egy 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány a My Street Fashion felajánlásával, továbbá a díjazott fotót weboldalán és Facebook oldalán is borítóképnek használja 1 hónapig, ezzel is reklámozva az alkotót.

Web: http://mystreetfashion.hu/

A díjak pénzre nem válthatók be!

A pályamunkákat 3 fős szakmai zsűri bírálja el. A weboldalunkon és a Facebook oldalon is feltöltésre kerülő képekre leadott lájkok száma nem befolyásolja a zsűri döntését, de természetesen szívesen vesszük a tetszésnyilvánításokat. A nyertes nevét a Füzet magazin oldalán és Facebook oldalán 2017. szeptember 20-ig közzétesszük, akivel ezt követően személyesen is felvesszük a kapcsolatot.

További kellemes nyarat, sok kiváló fotó kattintását!

Részletek: https://afuzet.hu/

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr413339525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása