fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Tripont Nyári Fotófesztivál a hétvégén

két napos szakmai rendezvény egy szaküzlet szervezésében

2018. június 15. - fotoinfo

tripontnyarifotofesztival.jpgNyári fotófesztivált rendez a Tripont Fotótechnikai Szakózlet a hétvégén, ahol két teljes napon át változatos programokkal és előadásokkal várják a fotózás iránt érdeklődőket különféle területek képviselői.

Tovább

Átadják a Hemző díjakat

ünnepélyes díjátadó a Capa Központ rendezvénytermében

hemzokaroly.pngA Capa Központ volt Tivoli Színházban kialakított rendezvénytermében méltatják a Hemző Károlyról elnevezett díj idei nyerteseit.

Tovább

Új 70-200-as teleobjektíveket mutat be a Canon

tovább bővül a Canon L-es teleobjektívek sora

canon_ef-70-200mm-f2_8l-is-iii-usm-hood.jpegBemutatták az EF 70-200mm f/4L IS II USM és a az EF 70-200mm f/2.8L IS III USM objektíveket, amik továbbfejlesztett kialakításuknak köszönhetően még jobb képminőséget biztosítanak majd, mint elődeik.

Tovább

John Malkovich ismét Budapestre látogat - meghosszabbították a fotókiállítását is a Műcsarnokban

fotókon a Műcsarnokban, élőben a Kongresszusi Központban látható

malkovich-malkovich-photosandromiller.jpegKorábban már írtunk a Műcsarnokban megrendezett Malkovich Malkovich Malkovich kiállításról, amit június 3-ig meghosszabbítottak és talán még az amerikai színművész is felkeresi, ha már épp a kiállítás nyitvatartása alatt jár ismét Budapesten.

Tovább

Fotómappa – Szakmai konzultáció Gerllér Judit kurátorral

évadzáró fotómappa konzultáció a Capa Központban

geller_judit-capakonzultacio-fotobenyiandrea.jpgItt az évad utolsó lehetősége, hogy szakmai konzultáción találkozz és kikérd Gellér Judita kurátor véleményét a fotóidról.

Tovább