fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Rejtőzködő Budapest - Tóth József „Füles” fotókiállítása

2018. március 20. - fotoinfo

tothjozseffules-rejtozkodo_budapest.jpgMárcius 22-én, csütörtökön nyílik Tóth József „Füles” Rejtőzködő Budapest című kiállíátsa a Józsefvárosi Galériában.

Tovább

Kadir van Lohuizen a hulladékproblémák nyomában

újabb Nikon nagykövet mutatja be társadalmi problémát feltáró képeit

nyc0516_1057.jpgA Nikon európai nagykövete, a holland fotóriporter Kadir van Lohuizen nagy ívű projektbe kezdett: a világ legszínesebb és legellentmondásosabb városai közül hatot meglátogatott, hogy dokumentálja napjaink globális hulladékproblémáját.

Tovább

Élet és Mű beszélgetés Herendi Péterrel

alkotó és művei a Capa Központ beszélgetés sorozatában

herendipeter-beszelgetees-eletesmu-capakozpont.jpgA Capa Központ újabb program sorozatot indít, hogy mégjobban megismerhessük a magyar kortárs fotográfia alkotóit és műveiket. Március 21-én Szarka Klára beszélgetőpartnere Herendi Péter lesz.

Tovább

Szakmai konzultáció Sióréti Gáborral

folytatódnak a Capa Központ szakmai programjai

kollodium_sioreti_gabor-masolat-778x1024.pngMárcius 27-én Sióréti Gábor fotográfus-képszerkesztővel hív szakmai konzultációra a Capa Központ. A találkozási lehetsőég során a jelentkezők kikérhetik a szakértő személyes évéleményét és tanácsait saját képeikkel kapcsolatban.

Tovább

Szombaton nyit a Blitz Galéria a Falk Miksa utcában

ismerd meg az új kiállító és aukciós helyet!

blitzgaleria-megnyito.jpgSzeretettel várják minden kedves barátukat, és azokat is akik még nem a barátaik, de előbb utóbb a barátaik lesznek. Új helyen, de a régi elkötelezettséggel, igényességgel. Azt igérik, hogy nagyon jó dolog születik, mindig lesz ok, amiért érdemes benézni a Blitzbe.

Tovább

Golden Boundaries finisszázs kurátori tárlatvezetéssel

zárul a Capa Központ kiállítása

bartis-a-szigeteken.jpg2018. március 14-én, szerdán, 18.00 órától Petrányi Zsolt művészettörténész - Bartis Attila: A szigeteken című kiállítás kurátora - tart tárlatvezetést a Mai Manó Házban.

Tovább

Bédekker: fotós beszámoló a nagyvilágból

új programsorozat indul a Capa Központban

bedekker-capakozpont.jpgA Capa Központ Bédekker címmel indított programsorozatának célja, hogy fotográfusok és fotográfiával foglalkozó elméleti szakemberek a saját utazásaik során készült képek vetítésével párhuzamosan meséljenek élményeikről.

Tovább

Magócsi Márton: Az én házam az én váram

újabb kiállítás a Capa Központban

meghivo_magocsimarton-capakozpont.jpgIsmerősek. Mondhatni otthonosak. A játszótér a falu végén, a piaci stand koszos csempéire aggatott zászlók, a teknőchátú tévé, a sátorgarázsok a Normafánál. Kívülről alig változtak, a tartalom nagyon is átalakult. Emlékeket csalnak elő, pedig nagyon is maiak.

Tovább