fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Szakmai konzultáció Sióréti Gáborral

folytatódnak a Capa Központ szakmai programjai

2018. március 19. - fotoinfo

kollodium_sioreti_gabor-masolat-778x1024.pngMárcius 27-én Sióréti Gábor fotográfus-képszerkesztővel hív szakmai konzultációra a Capa Központ. A találkozási lehetsőég során a jelentkezők kikérhetik a szakértő személyes évéleményét és tanácsait saját képeikkel kapcsolatban.

Program: Szakmai konzultáció
Felkért konzulens: Sióréti Gábor fotográfus, képszerkesztő
Időpont: 2018. március 27., 16 óra
Helyszín: Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ
Cím: 1065 Budapest, Nagymező utca 8.
Részvétel: díjtalan
Jelentkezés: balazs.gaspar@capacenter.hu

A Capa Központ felhívása így szól:

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Időpont: 2018. március 27., 16 óra

Felkért konzulens: Sióréti Gábor fotográfus, képszerkesztő

Sióréti Gábor (1969, Budapest) a Szellemkép Szabadiskolában tanult fényképezni, jelenleg ugyanitt kurzusokat vezet. Fotóriporter és képszerkesztő a Magyar Narancs című hetilapnál, emellett hosszú távú, önálló fotóművészeti projekteken dolgozik. 2001 óta rendszeresen szerepel kiállításokon, jelenleg a RANDOM galéria tagja. Főbb díjai: NKA ösztöndíj (2007, 2009), Px3 Prix de la Photographie, Paris other people és az IPA-International Photography Award portré kategória nomináltja, a Magyar Sajtófotó pályázat díjazottja. Önálló albuma: Árnyékváros.

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a balazs.gaspar@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 15 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 8 fő.

Forrás: Capa Központ
Kép készítője: Sióréti Gábor

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5413752254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása