fotózásról mindenféle

Fotós infók gyüjtőhelye

Fotós infók gyüjtőhelye

Golden Boundaries finisszázs kurátori tárlatvezetéssel

zárul a Capa Központ kiállítása

2018. március 15. - fotoinfo

bartis-a-szigeteken.jpg2018. március 14-én, szerdán, 18.00 órától Petrányi Zsolt művészettörténész - Bartis Attila: A szigeteken című kiállítás kurátora - tart tárlatvezetést a Mai Manó Házban.

Bartis Attila kiállítása egy különleges felfedezést ígér, ami a fénykép készítésének műfaji nyitottságát és irodalmi aspektusát ismerteti meg a nézővel. Készítője személyén, kettős pozícióján keresztül bepillantást enged egy munkamódszerbe és egy fotográfiáról alkotott felfogásmódba, ami azt igazolja, hogy a kép egyszerre a valóság időből kiragadott része, és egyszerre egy eseményfolyam megszakított állapota, egy elbeszélés mondata, ami e dualitásában képes csak visszaadni világunk összetettségét és sokoldalúságát. (Petrányi Zsolt)

A programon való részvétel – a limitált férőhely miatt – előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a maimano@maimano.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet március 13. éjfélig. A tárlatvezetésen a kiállításra váltott belépőjeggyel lehet részt venni.

Időpont: 2018. március 14-én, szerdán, 18.00
Helyszín: Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház
Cím: 1065 Budapest-Terézváros, Nagymező utca 20.

A kiállításról bővebben: Bartis Attila: A szigeteken

Forrás: Mai Manó Ház

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr6313739508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása